Grenserittet 2011

På lørdag var det tid for Grenserittet. Rittet går fra Strømstad til Halden, og er 80 km. Det er andre gangen jeg stiller til start, og målsetningen var å slå tiden fra i fjor, og med det klatre litt på resultatlistene. Jeg liker Grenserittet kjempegodt. Det er masse mennesker som heier langs løypa, ryddig arrangement, og jaggu ble det ikke fint vær i år også! Rittet har 11 km sti og resten grus/asfalt, dessuten er løypa så og si flat, noe som er positivt for meg som ikke akkurat en en klatrer.. Kunne med fordel vært mer sti, da hadde jeg nok hevdet meg ytteligere. Jeg digger krevende løyper med mye sti, selv om jeg kanskje hater litt akkurat når det står på som værst. Erfaringen tilsier at jeg kjører inn og forbi mange av mine konkurrenter nettopp på stipartiene, mens de tar meg igjen på lange grusstrekk og i oppoverbakkene. Må jobbe med kjørestyrken med andre ord..

Kom i mål på 3t 43 min – 17.plass i  K25 – 29. Veldig fornøyd med dagen!

Etter en utrolig lei og trøblete vår/sommer var det godt å kjenne at ikke all kraften i bena hadde forsvunnet! Slo tiden min fra i fjor med 6 minutter i en løype hvor arrangøren hadde estimert +10 minutter på sluttiden i forhold til fjoråret grunnet lengre løype og mer terrengpartier.

Hadde en herlig dag på sykkelen med gode ben, et godt disponert løp og en sykkel som bare var fantstisk å sykle på! Dette ga virkelig motivasjon til å gi på det lille ekstra frem mot Birken. Men først er det fullt fokus frem mot Drammensrittet, som er til helgen!

– Sissel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s