Ut på tur!

I går stod det 2 timer rolig tur + styrke på programmet. Etter middag og en liten powernap på sofaen kastet jeg meg på sykkelen og tråkket i vei opp til Maridalen. Ble en fin 2 timers tur på nye veier i Nordmarka. Kom over et skilt til Movann rett før Bjørnholt, og bestemte meg for å følge de. Ble en kjempefin runde! Den skal helt klart gjentas 🙂 Ble kanskje litt i harderste laget opp til Bjørnholt, da en mann spurte om han kunne få ligge på hjul oppover bakkene. Kunne jo ikke la være å tråkke til litt da! Han slapp midt i en av de skikkelige bratte kneikene før Bjørnholt. 🙂

Ble en god økt, med kontrollert tråkk gjennom hele økta og gode ben! Når jeg kom hjem ble det rygghev, situps, planke og nakkeøvelser på gulvet i stua.

Dagens Puls
Snittpuls: 149
Maxpuls: 177


Er på slike turer – alene, med musikk på øra, susende gjennom marka i god driv, at jeg kjenner motivasjonen komme tilbake. Liker å være på tur alene. Da får jeg tid til å tenke. Eller ikke tenke i det hele tatt. Det er også godt noen ganger. Kjenner at jeg er klar igjen – klar for å gi gass!

– Sissel

2 kommentarer om “Ut på tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s