Giro d´Italia

Her kommer noen bilder fra sommerferien i år. 🙂 10 dager i fantastiske Italia! Vi hadde bil og reiste rundt, noe som passet oss perfekt siden vi begge er ganske rastløse av oss! Begynte med tre dager i Bellagio ved Comosjøen, så dro vi til Toscana og Chianti før turen gikk ut til kysten for et par late dager på stranden.

E hadde leid landeveissykler til oss i to dager da vi bodde i Bellagio. Var utrolig vakkert rundt Comosjøen, og det ble et par bra treningsøkter ut av det også. Jeg fikk en De Rosa sykkel som matchet Ryedrakta perfekt, og vi fikk syklene levert til hotellet. Tror det kostet ca. 400,- pr.dag, såå verdt det!  🙂

Første dagen var det klatreetappe, og det var likesågodt 14% stigning. Kjente det greit i bena oppover bakkene, men turen var super og vi hadde pause på toppen med besøk på sykkelmuseum – kult! Turen ble på ca. 40 km.

Dagen etter bestemte vi oss for sykle fra Bellagio, ned til Como, og opp innsjøen på andre siden til Menaggio. Derfra kunne vi ta ferjen tilbake til Bellagio, og turen ble da på 70 km. Ble «tempoetappe» med E foran og meg på hjul, og vi suste avgårde langs de Italienske (svært) svingete veiene! Snittfarten var lenge på over 40km, noe jeg synes var rimelig greit for å være en sommerferietur! Ble allikevel tid til en liten kaffe og cola stopp i Como – obligatorisk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s