Vispetur

Birkebeinerrittet 2010

Når jeg tittet ut av vinduet i dag og så at regnet plasket ned og gradestokken viste 9 grader fristet ikke tanken på sykkeltur ute spesielt mye. Begynte å tenke tilbake på Birken i fjor, og på hvor kaldt jeg var på hendene fra Sjusjøen og ned til Lillehammer. Håper det blir bedre vær i år!

Heldigvis lettet været utover kvelden, så dørstokkmila ble litt kortere. Høsten er virkelig på vei. Kjenner at luften er skarpere allerede og det var godt å ha jakke og løse knær på tur i dag.

Dagens økt:
1 time rolig vispetur på lette gir
Sone 1 + lav sone 2
Var godt å løsne opp litt, for jeg var skikkelig sur i bena etter intervalløkta i går 🙂

Nå venter sofaen og litt kveldsmat på meg – beste som finnes når man er sliten i kroppen!

2 kommentarer om “Vispetur

  1. Inspirert av treningsbloggene dine tok jeg sykkelen til jobben i dag. Kun iført t-skjorte og shorts tok det noen minutter før varmebalansen var opprettet. Du verden hvor deilig det er når man først er kommet i gang. Burde gjøre dette oftere egentlig. Pappa.

  2. Hyggelig at jeg kan være til inspirasjon! Er alltid deilig når man først kommer igang, selv om tskjorte og shorts hørtes i kaldeste laget ut. Men nå er jo jeg en skikkelig frysepinne også da.

    Du kan jo ha det som mål å sykle til jobben en gang i uken. 😉 Kommer til å komme mange fine, klare høstdager hvor man våkner skikklig av en sykkeltur på morgenkvisten!

    God tur hjem igjen. Klem, sissel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s