Motivasjon

Fantastisk film! Har sikkert sett denne 20 ganger, og får forsatt gåsehud hver gang jeg ser den. Vet ikke helt hva det er, men den får meg til å ville ut å trene i all slags vær, yte litt ekstra, ikke gi opp og fortsette å trene – For kan folk gjennomføre Norseman; ja da skal jeg klare å sykle noen usle mil ganske mye fortere!!

Har en utrolig fasinasjon for Triathlon, og spesielt Norseman. Har litt lyst til å prøve meg på en Triathlonkonkurranse. Kanskje neste år?! Blir helt klart normaldistanse (1500m,40km,10km) i første omgang, også må jeg jo lære meg å svømme crawl først.
But Here I go again.. Har litt lett for å tro at jeg skal klare alt med en gang, på en gang. Det fikk jeg jo smertelig erfare i år at ikke går. Overbelastning i nakken og ingen konkurranser i mai og juni.. Så sykling får førsteprioritet, så kanskje Oslo Tri hvis tiden strekker til. 🙂

For de som ikke vet det:
Norseman består av 3,8 km svømming, 180 km sykling og 42 km løp. De begynner med svømming i Eidfjord, sykler over Hardangervidda, og løper marathon opp til Gaustadtoppen!!

Nyt filmen, med høy lyd og løpeskoene/sykkelen klar i gangen 😉

– Sissel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s