Til topps!

Grefsenkollen

I går kveld ble det bakkeintervaller og tempodrag. Pleier å bruke veien opp til Grefsenkollen til bakkeintervaller og styrketråkk. Da kan jeg variere lengden på dragene med hvor jeg starter ifra, også er det jo så fin utsikt på toppen!

Varmet godt opp i ca. 20 minutter før jeg begynte på bakkene. Kjørte til topps 3 ganger, noe jeg brukte ca. 8 minutter på. (Sikkert samme tid som disse klatregutta bruker fra Oslo sentrum og til toppen, men men..) For meg handler det å sykle bakker om å finne en god rytme. Da virker det ikke så tungt og slitsomt. Jeg er jo langt ifra god på å klatre, så det å motivere seg selv til å sykle opp og ned samme bakke flere ganger er ikke alltid like lett. I går gikk det overraskende greit, og jeg følte jeg fikk god flyt både på andre og tredje draget. Etter en liten pitstop på toppen for et bilde og litt tøying, gikk turen rundt Maridalsvannet og gjennom Maridalen tilbake. Der ble det 2*2 min tempodrag, hvor jeg prøvde å holde høy frekvens selv om bena begynte å bli ganske sure..

Var deilig med en varm dusj når jeg kom hjem, for merket at temperaturen sank betraktelig bare på den 1,5 timen jeg var ute. Høsten er helt klart her – men jeg synes det er helt ok jeg, så lenge det ikke regner 😉

– Sissel

 

 

2 kommentarer om “Til topps!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s