5 dager igjen

Ja, da var det mandag igjen. Ny uke, nye muligheter! Ordtaket kunne ikke passet bedre enn akkurat nå. Nå handler alt om denne nye muligheten. Muligheten til å slå egen tid fra i fjor, muligheten til å slå kjæresten og muligheten til å klatre litt på resultatlistene. Det er Birkenuka. Det er siste innspurt.

Det er tid for sommerfugler og tanker om egne evner. Har jeg gjort nok? Er jeg i god nok form? Hvis jeg har blitt i bedre form, ja da har vel alle andre det også.. Det hagler i media om hva man skal ha i sekken, hva man skal gjøre, ikke gjøre, tenke, spise, drikke og ikke drikke. Kan jo bli gal av halvparten! Tror journalistene samler på artiklene fra år til år, gnir seg i hendene mens de ler ondskapsfullt og publiserer de på nytt – år etter år. Ikke rart mange ikke tør å stille til start i Birken, det virker jo kjempekomplisert!

Nei, her er det bare å krype inn i min egen lille boble og gjøre akkurat som i fjor, akkurat som planlagt – ikke mer, ikke mindre! Har forberedt meg på samme vær som i fjor. Det tror jeg er lurt når man ser værmeldingen, for dette blir vått! Kan ikke gjøre annet enn å le mens man finner frem regnjakka og ullundertøyet. Blir ca. samme påkledning på meg i år som i fjor, og sykkelen skal på service denne uken.

I fjor hadde jeg: ulltrøye og ullsokker. Vanlig sykkeltøy, men med lange armer og ben. Regnjakke. Buff i halsen og lange hansker. Ikke glem brillene. Det spruter om du har skjerm eller ei!

Jeg hadde ingen store problemer med sykkelen i fjor og håper på det samme i år. Sykkelen har fungert utrolig bra i våte forhold tidligere i år, så her stoler jeg på at den leverer igjen! Jeg skal ihvertfall sørge for at den er i best mulig stand før lørdag.

I dag skal jeg ha en rolig vispetur på sykkel eller en joggetur. Er hundepasser for Fix denne uken, så skal helt klart ta med meg han ut i skogen. Blir hyggelig med litt selskap! I morgen venter ukens eneste harde økt, før resten av uken bare skal brukes til små turer med sykkelen og bena høyt på sofaen. Også skal jeg sove – masse!

Martin har forresten skrevet et innlegg på sin blogg om hva man burde ha på seg i Birken. Gode råd: De kan du lese om her.

– Sissel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s