Å finne formen..

Maridalen viste seg fra sin beste side i går kveld. Sol og ca 20 grader. Ukens eneste hardøkt ventet, 4*1 min maxdrag. Jeg skulle ut å finne formen! Var ikke alene om å lete etter formen i Maridalen i går heller. Har aldri sett så mange folk sykle inn og ut av en dal noensinne! Også meg da..

Varmet opp i 20 minutter før jeg begynte på dragene. Økte farten gradvis før jeg tro til med første runde med ett minutts max tråkk. Ett minutt er veldig kort tid, så her gjaldt det å gi alt fra start. Første drag var skikkelig tungt, og jeg kjente at melkesyra kom fort. Vispet rolig i ca. 1,5 minutt, og på`n igjen. Gikk lettere nå. Ny vispepause. Prøvde å holde litt trøkk i pausene også sån at pulsen ikke skulle droppe for mye. Ett drag til. Var tungt men hadde mer å gi. Stabil puls, syklet litt lengre for hvert drag. Siste draget ble det lengste og det beste. Ikke ofte jeg disponerer så riktig på intervaller. Storfornøyd med innsatsen, og litt skuffet over at det var over allerede.. Syklet meg rolig ned i ca. 20 minutter før jeg avsluttet.

Fant jeg formen da? Tja, vet ikke helt jeg. Synes det er vanskelig å si når det er en så kort økt. Føler meg i god form om dagen. Er glad jeg har kjørt ritt de siste 3 lørdagene, for kroppen begynner å bli vant til å jobbe hardt over lang tid igjen. Nakken gjør ikke vondt lengre, og kjørestyrken i bena kommer saaaakte med sikkert tilbake. Opplegget fra KAKA har fungert supert opp mot Birken. Formen har virkelig hatt bratt kurve de siste ukene!

Opplegget har vært bygd opp på lett uke, middels uke og hard uke. Så er det på`n igjen med lett uke osv. De siste 2 ukene har jeg hatt annenhver dag lett og hardt (vel, nesten annenhver da) og det har fungert supert. Denne uken er det kortere økter enn vanlig, og mer hvile, men fremdeles trening. Det tror jeg er lurt, ikke bare for formen sin del, men også for å holde nervene i sjakk. Sommerfuglene er ganske viltre nede i magen nå som sesongens styrkeprøve står for døren. Tross litt sommerfugler er jeg ganske rolig med tanke på lørdagen. Den får bare komme, regn eller ikke. Også får jeg bare fokusere på arbeidsoppgavene underveis og målet til slutt.  Målet er å slå egen tid fra i fjor. Det var 5 t blank. Det burde gå greit.

Kort oppsummert:
Formen er i rute – litt lav puls, ville ikke opp i sone 5.. – litt tunge ben – mye go`følelse – litt sommerfugler – fint vær!

– Sissel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s