Styrketråkk og raske briller

Bildet sier alt om hva det går i om dagen: Sykkel, løp og styrke! Liker det veldig godt, og føler at det gjør underverker med min skralle form. Så med masse iver har jeg kastet meg over planen fra KAKA og inntatt Sats for litt seriøs kapasitetsbygging! KAKA har satt opp en plan hvor fokuset nå er å øke kapasiteten og styrken, siden mange (ihvertfall meg) har latt formen gå litt vel ned i kjelleren. Så går vi over i en mer «normal» grunntreningsperiode igjen når formen har kommet litt opp på nivå. Startet o2-perioden (som jeg har døpt den) med testing, som skal gjentas 2 ganger de kommende ukene. Fin måte å måle fremgang på!

Testen var:
20 min løp på mølle – Hvor langt kommer du?
20 min roing – Hvor langt kommer du?
Maxstyrke test – Utvalgte øvelser.
En veldig enkel, men effektiv måte å teste seg selv på, og lett å måle fremgang. Grunnen til at det er stort fokus på løp er at det er lettere å øke o2 kapasiteten ved trening som involverer flere muskelgrupper på en gang, som roing og løp. Watt-test på sykkel er også en test man kan ta, men jeg har ikke wattmåler på rulla mi. Skal nok få kjørt meg allikevel!

På mandag var det intervaller på planen. 4*6 min i-4 på tredemølla + styrkeprogram. Puh!
I går kjørte jeg økten jeg egentlig skulle hatt i dag. Ble derfor 2 dager med hardøkter etter hverandre. Litt tungt, men har treningsfri i dag, og lett restitusjonsøkt i morgen, før det blir en ny runde med intervaller på fredag. I går var det 4*7min styrketråkk i-3, og 15 min løp på mølle som nedkjøring, avsluttet med styrke på mage/rygg + tøying.

I dag har jeg BURSDAG!! (Derfor ingen trening i dag) Skal ut å spise etter jobb og kose meg med familien og kjæresten 🙂 Fikk også Oakleybrillene jeg har ønsker meg i et år av verdens beste kjæreste. Lykke!! Nå blir jeg om mulig enda raskere! Gikk rundt med de på i dag morges.. #nerd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s