Testløp

I går var det tid for løpstest igjen. De andre testene gikk ganske bra på mandag, så jeg var klar for å slå resultatet på løpingen også. Gikk greit på oppvarmingen, løp rolig i 15 min med noen innlagte drag i sone 3. Stølheten i bena gav seg raskt, og jeg følte meg lett og fin.

Så var det 20 min med fullt trøkk! Startet kontrollert, men raskere enn sist. Økte litt etter litt. Bena føltes lette og fine. Ved passerte 14 minutter begynte jeg å kjenne et skikkelig stikk i siden.. Ikke få hold nå tenkte jeg, men når det først kommer.. så kommer det.. Så jeg måtte litt ned i fart til det gav seg, så var det full fart inn igjen. De rundt meg på Sats trodde sikkert jeg var gal der jeg spurtet, peste og var like rød i ansiktet som en tomat – men jeg skulle komme lengre enn sist. Og det klarte jeg! Ikke så stor forskjell, men 250 meter er bedre enn ikkeno`! Begynner endelig å bli glad i å løpe også, så det er det stort pluss i margen!

Resultat:

20 min løp på mølle:
01.10.11 = 3410 meter
02.11.11 = 3650 meter

Sån så det ut på pulsklokka da jeg var ferdig.. Det som er i sone 1 er nedjoggen etter testen.. Veldig høy puls i dag! Snittpuls på 170 og Maxpuls på 180 (Maxpulsen min er målt til 186 på sykkel)

Etter løpstesten hadde jeg nedjogg i ca. 10 minutter, og en pust i bakken med påfyll av væske. Herregud som man svetter av å løpe inne!! Liker helt klart naturlig utendørs-aircondition best! Så hev jeg meg rundt og trente litt mage og rygg, hvor jeg bl.a kjørte supersett; «situps» m. medisinball og nedtrekk. Skal si man får opp pulsen av det også 🙂

Da jeg kom hjem smakte det ekstra godt med svinekoteletter og stekte rotgrønnsaker – nam nam! Tror også jeg drakk 2 liter saft og farris, snakk om å være tørst!
I kveld blir det en rolig økt, usikker på hva enda.. Skal kjenne litt på hva jeg har lyst til – akkurat nå har jeg lyst til å gå på rulleski, men siden jeg hverken har rulleski eller noengang har prøvd, så blir det nok en tur på sats eller en løpetur i marka. 🙂

Vi snakkes!

3 kommentarer om “Testløp

    • Takk takk! Man skal skynde seg sakte har jeg hørt! Og siden jeg maser som et lokomotiv om rullski om dagen skal du ikke se bort ifra at jeg tar deg på ordet på akkurat det 😉 Tar du privattimer også kanskje?

      • Ha-ha, bare skrik ut du så skal du få låne skiene 😉 jeg kan beinfly ved siden av og gi leksjoner… 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s