Winter wonderland

Hei!
Endelig ski på bena 🙂 Har fått 2 flotte økter på ski i helgen, en på fredag morgen og en litt lengre tur i dag. Strålende solskinn og flotte løyper begge dagene. Utrolig deilig å gå på ski igjen! Gangsperren jeg fryktet skulle komme har meldt din ankomst og låra er skikkelig stive og gode, hehe!

Øktene så slik ut:
Fredag: 6*6 min i sone 4 – Fokus: Gå riktig teknisk
Søndag: Hard langkjøring 2 timer – Fokus: Gå riktig teknisk (også i motbakkene ) Få god skyv på flatene og over bakketopper.

Nå sitter jeg benket foran tv`n under pleddet og ser på Tour de Ski; for en spennende innspurt! Synd Bjørgen ikke holdt helt opp, men utrolig gøy å se 4 norske jenter i topp 9 🙂

2 kommentarer om “Winter wonderland

  1. DIgg!! Har ennå ikke hatt ski på bena denne vinteren men spørs om jeg ikke må gi det et forsøk neste helg…. det er jo unektelig det beste treningsformen (spør du meg!) og nå kribler det veldig etter å starte skisesonge, før det er for sent! har du planer om å gå renn eller?

  2. Hei Silja 🙂

    Elsker å gå på langrenn, fantastisk trening! Det O-så-store målet på skifronten er jo Birken, igjen..(jakter på dette merket som en hest som tusler etter en gulrot) Ellers blir det ett eller to seedingrenn i løpet av februar. Er påmeldt Stenfjellrunden, og leter etter ett renn til som passer. Akkurat nå begynte det å snø i Oslo (weee), så det er bare å smøre skiene å komme seg ut 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s