Sommerens konkurranser

Hei! Sommeren har virkelig gjort sitt inntog, ihvertfall her på Østlandet. Det har gjort godt for både kropp og sjel med fint og varmt vær, og treningsmotivasjonen har fått seg en real boost igjen. Har slitt litt med motivasjonen etter halvmarathonet i april. Ble mye løping før Holmestrand Marathon, og kroppen fikk litt nok. Har vært unormalt stiv i hofteleddsbøyerne og hatt litt vondt i knærne. Den siste tiden har jeg derfor lyttet til kroppen og trent mer styrke og litt mindre løping og sykling. Har kost meg med styrketreningen i det siste, og endelig kjenner jeg at kroppen samarbeider igjen.

Jeg deltok i mitt første triathlon i Haugesund i fjor. Det var en helt fantastisk dag, og ga virkelig mersmak! Jeg hadde derfor store planer om å delta i Haugesund i år også. Gledet meg stort til å slå min egen tid fra i fjor! Skuffelsen var derfor stor når jeg oppdaget at konkurransen var utsolgt før jeg rakk å melde meg på, og jeg mistet litt piffen. Dette har nok også vært litt av grunnen til at jeg har slitt med motivasjonen i det siste. Jeg drives av å ha konkrete mål og jobbe mot, og når jeg ikke hadde denne konkurransen å se frem i mot, har det vært vanskelig å komme seg på svømme og sykkeltrening.

Men heldigvis dukker det opp nye triathonkonkurranser overalt for tiden, så jeg har undersøkt i det siste om det er noen konkurranser som fortsatt har ledige plasser. Gleden var derfor stor når jeg så at Tønsberg Triathlon hadde ledige plasser. Dette er en sprintkonkurranse (750m svøm, 20km sykkel og 5km løp), og det blir artig å prøve denne distansen 16. august. At konkurransen ikke er før i august er også bra, så får jeg sommeren til få på plass svømme og sykkelformen igjen.

Var innom hjemmesiden til Tønsberg Tri – bytri.no i dag, og det er fortsatt ledig plasser om noen kjenner kallet etter å prøve noe nytt eller få med seg enda en konkurranse i år 🙂 Det er i dag 61 dager til start, så nå er det bare å kaste seg i vannet og finne formen!

Skjermbilde 2014-06-16 kl. 11.12.55

Jeg har også meldt meg på Stockholm Triathlon. Det er en stor konkurranse som går av stabelen 23. – 24. august midt i Stockholm sentrum, med målgang foran slottet!! Konkurransen er en del av ITU World Triathlon Series (verdenscupen), så på lørdagen er det proffene som skal i ilden. Gleder meg veldig til å se de beste i verden in action! På søndag er det åpent for Age Groups, og det er her jeg skal prøve meg. Denne konkurransen er olympisk distanse (1500m svøm, 40km sykkel og 10km løp) og dette er også en ny distanse for meg. Gleder meg veldig, og håper at gjennomkjøringen jeg får i Tønsberg blir en fin oppvarming til denne konkurransen.

VWTS_web_header_421x65http://stockholm.triathlon.org/

Så med navnet mitt på to startlister i august kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til mange fine timer på sykkelen, i bassenget og med løpesko på bena i sommer!! Håper været holder seg også, for det er jo mye hyggeligere å trene ute når været er bra 😉

– Sissel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s