Ny klubb!

Når jeg begynte å sykle for en del år siden, merket jeg fort at jeg savnet et treningsmiljø. I starten var det deilig å sykle mil etter mil innover i marka alene og bare la tankene fare, men etter en stund ble nettopp dette ganske kjedelig også. Savnet treningskamerater og noen som kunne pushe meg litt. Få litt feedback på formen liksom.

Jeg gjorde litt research på nett, og fant ut at Osloklubben SK Rye hadde ukentlige treninger med utgangspunkt fra Brekkekrysset i Maridalen. Dette var jo perfekt! Jeg meldte meg inn i klubben, og brukte et par uker på å manne meg opp til å møte opp på trening. Tenkt om de var i sykt mye bedre form enn meg? Tenk om jeg ikke klarer å holde følge?… Dette var ukjent terreng, og jeg var livredd. Men samtidig var det jo dette jeg ville. Første trening var en rolig langtur på ca. 5 mil i nordmarka. Folka var kjempehyggelige, og jeg fant meg en plass bak i feltet. Ble rimelig sliten halvveis, men kom meg gjennom 🙂  Har blitt mange runder i marka med Rye på tirsdagstreningene etter dette, og jeg har syklet mange ritt i Rye-drakta.

3.plass K25-29, Drammensrittet 2011

3.plass K25-29, Drammensrittet 2011

Det siste året har jeg imidlertid søkt litt andre veier. Jeg har jo helt forelsket meg i triathlon, og det imøtekommende og hyggelig tri-miljøet. Selv om Rye også har en triathlongjeng, har jeg aldri helt blitt en del av den. Så litt mer research, og smuglesing av diverse blogger senere, har jeg gjort noe som kjennes veldig riktig for meg akkurat nå. Jeg har byttet klubb og meldt meg inn i Oslofjord Triatlon! 🙂 Klubben er ikke på langt nær like stor, men det er ikke så viktig heller. Jeg vil ha en klubb for den hobbytriathleten jeg er, og et treningsmiljø som er på samme bølgelengde, selv om jeg vet at en del av medlemmene i Oslofjord er i hundre ganger bedre form enn meg! Men det er jo derfor det er så viktig med en god treningsgjeng også, nettopp for å pushe meg videre slik at jeg også blir bedre!

topleftwww.oslofjordtri.no

Oslofjord Triatlon er også primus motor bak det populære Bogstad Treningstri, som er et lavterskel treningstilbud som er åpent for alle, uansett klubb eller form. De har også flere fellestreninger både i sesong og gjennom vinteren, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med gjengen. Planen har jo vært å delta på Bogstad Treningstri lenge (starten går 50 meter fra leiligheten min), men som med den første treningsøkta med Rye – jeg er igjen livredd og utsetter det i det uendelige. Tenk om jeg ikke er god nok? Tenk om jeg fortsatt plasker uti vannet etter at alle andre har lagt i vei på sykkel?… Nei, huff. Nå må jeg gi meg! Jeg er god nok som faktisk prøver, og som faktisk tør å gå litt ut av komfortsonen min. Jeg forteller alle andre at de skal gå utenfor sin komfortsone av og til, men dere skal vite at jeg også synes det er like vanskelig! 😉

Gleder meg masse til å representere Oslofjord Triatlon i kommende konkurranser, også får jeg se å komme meg på en av treningene  snart også!

-Sissel

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s