Oppdatering fra Rokfjellet 1044moh

Heisann bloggen 😉 

Vi er på hytta i helgen, og det er utrolig deilig å kjenne at skuldrene senkes og at kroppen får ny energi av å komme opp på fjellet! 

I dag hadde vi litt forskjellig treningsønsker i heimen, så når E hoppet på terrengsykkelen fant jeg frem løpeskoene og tok med meg Bajas på tur. Når vi begge trener mot ulike mål må vi av og til dele oss slik for å få treningskabalen til å gå opp. Men ingen sure miner av den grunn! Vi får begge gjordt det vi skal, noe som gjør at vi automatisk blir i bedre humør begge to, også har vi kvalitetstid med god samvittighet når øktene er ferdig! 

Mitt mål for dagen ble en fjelltopp vi ser fra hytta, men som jeg ikke har vært på før, Rokfjellet. Jeg skulle ta det rolig i sone-1, så vi brukte goood tid på å ta inn de fantastiske omgivelsene. Er så utrolig deilig å løpe i fjellet!! Turen ble 15km t/r, og det var fantastisk utsikt fra toppen, som dere kan se i videoen under. 

Nå har jeg funnet meg godt til rette i go’stolen med en kopp te og sykkel-bok (Thor Hushovds selvbiografi). Snart blir det taco til middag! Det er deilig å kjenne hvilepulsen igjen etter 3 veldig hektiske uker på jobb med myyye overtidsjobbing. Har ikke fått trent noe særlig regelmessig eller bra siden før NM Duathlon, så har vært litt småstresset over det i det siste. IM Haugesund nærmer seg jo med stormskritt.. 

Men optimist som jeg er satser jeg nå på at ny-ladede fjellbatterier skal gjøre treningsukene som kommer knallbra! I morgen er planen å sykle store deler av veien hjem fra Lillehammer, og neste helg skal jeg være med på Hvaler Triathlon som ledd i oppkjøringen mot Ironman 70.3 Haugesund 5.juli. Følg med! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s