Oslo – Lillehammer 

I dag kickstartet jeg to ukers sommerferie med å sykle Oslo – Lillehammer! Har lenge hatt lyst til å sykle turen som trening, men hittil har det blitt med Mjøsa på langs. Syklet ruta andre veien for noen år siden på DSSP, Lillehammer-Oslo, men det blir noe helt annet enn å sykle alene. Var spent på hvor sliten jeg kom til å bli og hvor lang tid det kom til å ta.

Skreiafjellet

Turen i dag ble årets lengste
hittil. 195 km fra dør til dør, og tok meg ca. 7t20min. Snittfart på 26,7km/t. Hadde fint og varmt sommervær nesten hele veien, men måtte frem med regnjakken to ganger da det kom noen lokale byger langs Skreiafjellet. Hadde gode ben hele veien og avsluttet med killer-bakken Bankgata opp når jeg kom til Lillehammer! Fikk QOM – det er jo litt stas 😉

Fint på Toten 🙂

 

Vakre Lillehammer

Ble konsumert litt mat på turen også: 3 brødskiver med smør og nugatti, 3 new energy sjokolader og 2 liter sportsdrikk. Å få i seg godt med mat og drikke gjør turen hyggeligere og lettere, men skal ærlig innrømme at jeg er litt lei sjokolade nå, hehe! Blir annet pålegg på skiva neste gang.


Dette var en veldig fin tur, og jeg kommer helt klart til å ta den igjen! Ble ikke så sliten som jeg trodde jeg skulle bli, og koste meg underveis! Også smakte middagen veldig godt når jeg kom frem 😉 Nå skal jeg nyte late dager på hytta og gå litt i fjellet en ukes tid – blir fint det også!

God sommer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s