Min første Ironman

OMG! YOLO! HTFU!

Screen Shot 2015-08-24 at 20.02.01

Jeg har meldt meg på KMD Ironman Copenhagen!! Den 21.august 2016 skal jeg til København, men ikke for å spise røde pølser eller drikke øl i Nyhavn. Neida, jeg skal svømme 3,8 km før jeg skal hoppe på sykkelen og sykle 180 km for deretter å løpe 42,2 km.

Det er på tide å tråkke litt skikkelig utenfor komfortsonen igjen. Pushe min egne grenser videre. Dette er større, lengre og tøffere enn noe annet jeg har gjort tidligere, men jeg vet jeg kan klare det! «Vi klarer mer enn vi tror», som mental treneren Bertrand sier. Og han har helt rett.

Jeg har vært med på en del tri-konkurranser de siste to årene, men dette blir min første fulle Ironmandistanse. Å fullføre en Ironman har stått på bucket-listen min en stund, men det er først nå målet har blitt konkret. Det kjennes helt riktig, og jeg gleder meg! Jeg har aldri løpt et marathon eller svømt 3,8 km i åpent vann før. Men det skremmer meg ikke. Jeg har 362 dager å forberede meg på, så jeg må bruke de godt!

Og når det gjelder de røde pølsene og ølen i Nyhavn. Det blir nok tid til det også, men først etter jeg har fullført. Da tror jeg det smaker ekstra godt 😉
nyhavn

 

3 kommentarer om “Min første Ironman

 1. Lykke til i Køben neste år. Det kommer til å gå så bra.
  Jeg var der i år, men måtte kaste inn håndkleet etter 21 km løp (dnf). Det er ingen spøk for en 65 årig kropp å gi seg i kast med noe så ekstremt. Men jeg hadde en fin opplevelse inntil jeg var på den nest siste løperunden, da raknet det fullstendig både fysisk og mentalt. Bare å ta til fornuft og tenke på helsa. Men jeg angrer jo jæ… nå i etterkant.
  Jeg vil tro at Køben er veldig bra for å kaste seg ut i det første gang. Du har sikkert studert løypene på nettet. Svømmingen går jo veldig beskyttet inne i lagunen på Amager. Og liker du flat sykkel, er det som kjent flatt i Danmark. Men det er noe kupert der løypa tar av fra kysten, mange små bakker og svinger og til dels dårlig asfalt. Også strekket ned til Køben igjen kan virke flatt, men særlig på den andre runden merker en at de svake og lange oppoverbakkene suger krefter. Der var det også en del motvind i år. Løpestrekket går jo inne i sentrum og det er folkt som heier hele veien. Fantastisk stemning..

  Gled deg!!!

 2. PS
  Vet ikke om det var dragningen mot pølsene som gjorde utslaget, men meldte meg nettopp på neste år. Da skal jeg klare det….

  • Tusen takk! Jeg gleder meg veldig til neste år. Og selv om det er ett helt år til, har jeg lest alle RR-er jeg har kommet over, studert løypekart og sjekket hotell alt. Når det gjelder din DNF: Noen ganger må man lytte til kroppen, uansett hvor kjipt det er der og da. Men du har sikkert tatt med deg masse erfaringer som du kommer til å dra nytte av neste år!! Da klarer du det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s