Braver than the Elements

btte-badge

Fra Rapha.cc:
«As winter sets in, many of us change the way we ride. We might ride a bit less often, or our distances may become shorter. But this change to our riding also brings about a new anticipation for winter, and rides that reap a different sense of reward. Last year, Rapha began Braver than the Elements – an invitation to all women who ride, to step out into conditions you might otherwise shy away from.»

foto: Stian Tveit

foto: Stian Tveit

Med denne invitasjonen oppfordret Rapha alle til å komme seg ut på sykkeltur Lørdag 12.desember. Uansett vær. 37 turer ble arrangert, spredt over hele kloden, fra Nord-Amerika i vest til Japan og Korea i øst. I Norge var det Rapha Ambassadør Kirsti Ruud og Sørensen Syklers Jonas Strømberg som arrangerte, og turen var gratis. Dette er initiativer jeg liker!

foto: Stian Tveit

foto: Stian Tveit

I Oslo ble turen åpnet for både kvinner og menn (i håp om at alle gutta skulle ta med seg kjærestene sine) og det var mellom 50 og 60 syklister som møtte opp utenfor Sørensen Sykler lørdag kl. 10.00. Desverre hadde alle gutta «glemt» kjærestene sine hjemme, så vi var kun 5 jenter. Litt kjipt, for jeg hadde gledet meg til å treffe flere sykkelglade jenter. Men vi som var med fikk en fantastisk fin tur gjennom Østmarka, trygt guidet av Stian Tveit, som hele veien kom med motiverende ord når motbakkene ble som brattest. 🙂

70km i -2 og strålende solskinn i desember!

Fra Strava: 70km og 1000 høydemeter i -2 og strålende solskinn i desember!

Vi var 3 jenter og en håndfull gutter som dannet baktroppen av sykkeltoget på over 50 mann. Men det var ikke dårlig stemning i gruppa av den grunn! Jeg koste meg gløgg i hjel! På Losby Gods var det felles pause og arrangøren stilte med kaffe, det varmet 🙂 På turen hjem mistet vi gruppa foran og fant derfor vår egen vei tilbake til Sørensen. Jeg lekte guide så godt jeg kunne gjennom småveier på Lørenskog, og sammen kom vi oss tilbake til start. Takk for turen folkens!!

Baktroppen ankommer Losby Gods! foto: Kristin Bærland

Baktroppen ankommer Losby Gods! foto: Kristin Bærland

Kaffestopp gjør underverker ;)

Kaffestopp gjør underverker 😉 foto: Kjersti Bergstrøm

Å sykle ute nå som snøen lar vente på seg er faktisk sinnsykt gøy. Og mye mer givende enn timesvis inne på en spinningsykkel. Bare kle deg godt (ull innerst og vindtett ytterst er stikkordet + varme hansker og skotrekk). Sett et par piggdekk på sykkelen, så er du klar! Jeg skal helt klart ut å sykle mer i vinter, og håper flere jenter vil være med!!

Min Merida Cyclo Cross og jeg liker oss ute selv om det har blitt minusgrader.

Min Merida Cyclo Cross og jeg liker oss ute selv om det har blitt minusgrader.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s