Midlertidig ute av drift

IMG_80212016 startet så bra! Treningsleir på Playitas, god fremgang i bassenget og jeg følte at formen var på vei oppover. Var klar for en tøff O2-blokk med løpefokus, og alle piler pekte i riktig retning. Men så sa det brått stopp. Det passer jo aldri å bli syk, og jeg synes ihvertfall ikke det passet nå!

Hele forrige uke lå jeg i sengen med feber, influensa og tette bihuler. Etter en tur til legen fikk jeg antibiotika og beskjed om å ta det rolig en stund til. Så denne uken har det heller ikke blitt noe trening. Eller, jeg tok noen push-ups på mandag, men måtte jeg sette meg ned i 20 minutter etterpå for å hente meg inn igjen, hehe! Utrolig hvor fort god form forsvinner! Heldigvis vet jeg at den formen kommer tilbake, bare jeg lytter til kroppen og gir den en myk start igjen. Håper å kunne begynne å trene så smått igjen i helgen med noen helt rolige økter. 14 dager uten trening er ikke verdens undergang, selv om det føltes litt sån i forrige uke.

Så det er ingen spennende updates på treningsfronten fra denne kanten. Men hvis noen lurer på hva slags serier og filmer man burde se på Netflix er jeg rette dame for jobben 😉

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s