Om meg

Hei! Hyggelig at du stakk innom 🙂 På denne bloggen skriver jeg mest om trening og triathlon, men også om å tørre å sette seg mål litt utenfor komfortsonen og aldri stoppe å utforske hva livet har å by på!

Så hvem er jeg da? Jo, kort fortalt så elsker jeg å konkurrere, men tåler å tape. Jeg tror faktisk at vi kan få til hva vi vil, hvis vi bare vil det nok. Jeg trives like godt i telt på fjellet i 15 minusgrader som på café på Grünerløkka i 20 plussgrader. Trening gir meg overskudd, mestringsfølelse og glede både med og uten startnummer på brystet. Også bruker jeg alt for mye penger på sportsutstyr. Er utdannet Personlig Trener fra NIH, og jobber til daglig som markedskonsulent.

Jeg er ambassadør for Merida, og en del av Team Merida Triathlon. Begynte med triathlon i 2013, og ble umiddelbart bitt av basillen. Jeg trener nå mot min første fulle Ironman, Ironman Copenhagen, som går av stabelen i august 2016. 

Min bakgrunn:
Jeg har alltid vært aktiv og startet min «idrettskarriere» som 6-åring, da pappa dro meg med på orientering. Da jeg var 11 år begynte jeg på den lokale danseskolen, og var aktiv konkurransedanser i 14 år. Har representert Norge i flere EM og VM. Høydepunktet var EM-sølv i Disco SmallGroup før jeg la danseskoene på hylla.

Under studietiden levde jeg det glade liv, men etter noen år med fest og morro var det nok. Jeg hadde gått kraftig opp i vekt, var i dårlig form og følte meg ikke noe særlig bra. Da bestemte jeg meg for å ta grep, og begynte å trene igjen. For å ha et mål å jobbe mot meldte jeg meg på Birkebeinerrennet, og i mars 2009 gikk jeg i mål på Lillehammer etter 53km med ski på bena. Riktignok på en tid som tilsvarer en arbeidsdag, men herregud så stolt jeg var da! 🙂

Etter dette har det blitt flere konkurranser i takt med at formen har blitt bedre. I mitt første landeveisritt (Den Store Styrkeprøven) i 2010 fikk jeg 1.plass i K25-29 på distansen Eidsvoll – Oslo . Jeg tok Birkebeinertrippelen (ski, sykkel og løp) i både 2010 og 2011. Holmenkollen Skimaraton ble gjennomført i strålende solskinn i 2011 og siden da har det blitt mange sykkelritt og løp rundt omkring i landet.

Juli 2013 fullførte jeg mitt første triathlon – Ironman 70.3 i Haugesund (1900 meter svøm, 90km sykkel og 21,1km løp). Jeg ble umiddelbart bitt av basillen. Triathlon er jo kjempegøy, og ga meg en enorm mestringsfølelse! Jeg har siden da vært med på flere triathlon, og flere skal det bli.

Treningshilsen fra Sissel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s