Uten mat og drikke..

Dagens middag

Dagens middag ble en se-hva-du-finner-i-kjøleskapet variant. Tre ostesmørbrød med rester fra forrige ukes pizzabaking! Hadde hjemmelaget tomatsaus/røre av hakkede tomater, olivenolje, Heinz chillisaus, løk, hvitløk og masse krydder. Topping var revet mozarella og pepperoni. Serverte med litt pesto og en god dæsj med kesam. Nam nam! Ble kjempegodt, og utrolig mektig. Måtte faktisk legge meg på sofaen og sove en times tid etterpå. Tar på å være matvrak gitt! Merker at kroppen fortsatt er sliten etter helgen, med ritt på lørdag og dugnadsjobbing hele søndagen.

Men skal det bli noen ny pers på Birken er det bare å komme seg ut på trening! Kommer til å følge den oppsatte planen fra KAKA frem mot Birken. Formen har vært stigende etter jeg kom hjem fra ferie, og kroppen har reagert positivt på treningen igjen uten at nakken har gjort vondt. Nå er det en uke til med skikkelig innsats, før jeg trapper ned og samlet overskudd de siste dagene.

Så nå skal jeg snøre på meg løpeskoene å løpe meg en kveldstur. Så blir det styrkeøvelser på gulvet hjemme i stua med min nye, fine Bosuball. Har fått øvelser av fysioterapeuten som skal styrke den skakkjørte nakken min, i et håp om at den skal bli sterkere og slutte å låse seg.

– Sissel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s